COVID-19

Ohjeita asiakkaille:

 

Syötteen matkailualue on laaja, ja puhdasta luontoa ja ilmatilaa riittää kaikille, vaikka alueella olisikin paljon porukkaa. Latuverkosto kiertelee ympäri Syötettä ja hiihtelyt ja muu luonnossa liikkuminen onnistuvat omassa rauhassa/turvallisella välimatkalla.  Joka mökki erillismökki, jolla on oma pihatie. Siivoamme mökit joka asiakkaan jälkeen yleensäkin tarkasti ja nyt olemme tehostaneet siivousta entistäkin enemmän. Ota lomallesi mukaan omat saippuat ja mahdolliset käsidesit. Otimme jokin aika sitten käyttöön avainboxit, joten voit mennä suoraan mökille. Sirkan ja Paulin tutuille teemme toivomuksen, että käytte morjestamassa heitä vasta sitten seuraavalla kerralla, pidetään iäkkäät ihmiset turvassa.

 

  • Tulomatkalla: Tee mahdollisimman vähän pysähdyksiä matkalla. Muista käsihygienia esim. huoltoasemilla.
  • Matkusta vain terveenä. Jos sairastut lomasi aikana, lähde mahdollisuuksien mukaan takaisin kotiin. Jätä mökillä käyttämäsi tyyny ja peitto terassille, toimitamme ne pesuun.
  • Lähtöpäivänä: pese käyttämäsi astiat astianpesukoneessa
  • Käytössämme on normaalit peruutusehdot, jos kuitenkin kuulut riskiryhmään/sairastut/joudut karanteeniin voimme siirtää varatun lomasi maksutta uudelle ajankohdalle. Olemme pieni yritys ja tämän talven isoja maksuja on vielä tulossa.

Mukavaa lomaa, lunta on ennätyspaljon ja aurinko hellii!