COVID-19

Ohjeita asiakkaille:

 

Syötteen matkailualue on laaja, ja puhdasta luontoa ja ilmatilaa riittää kaikille, vaikka alueella olisikin paljon porukkaa. Retkeily/maastopyöräreitit kiertelevät ympäri Syötettä ja ulkoilu ja muu luonnossa liikkuminen onnistuvat omassa rauhassa/turvallisella välimatkalla.  Joka mökki on erillismökki, jolla on oma pihatie. Siivoamme mökit joka asiakkaan jälkeen yleensäkin tarkasti ja nyt olemme tehostaneet siivousta entistäkin enemmän. Ota lomallesi mukaan omat saippuat ja käsidesit. Otimme jokin aika sitten käyttöön avainboxit, joten voit mennä suoraan mökille. Sirkan ja Paulin tutuille teemme toivomuksen, että käytte morjestamassa heitä vasta sitten seuraavalla kerralla, pidetään iäkkäät ihmiset turvassa.

Ulkoleikkipaikka: Halutessasi saat  polkuauton mökille lasten käyttöön. Leikkipaikalle tullessa (opasta lapset) desinfioi kätesi käsidesi-pisteellä.

 

  • Tulomatkalla: Tee mahdollisimman vähän pysähdyksiä matkalla. Muista käsihygienia esim. huoltoasemilla ja kaupoissa.
  • Matkusta vain terveenä. Jos sairastut lomasi aikana, lähde mahdollisuuksien mukaan takaisin kotiin. Jätä mökillä käyttämäsi tyyny ja peitto terassille, toimitamme ne pesuun.
  • Lähtöpäivänä: pese käyttämäsi astiat astianpesukoneessa
  • Käytössämme on normaalit peruutusehdot, jos kuitenkin kuulut riskiryhmään/sairastut/joudut karanteeniin voimme siirtää varatun lomasi maksutta uudelle ajankohdalle.

Mukavaa lomaa!