Majoitusmaksu ja majoitushinnan sisältö  (tämän sivun sisältö koskee myös Teijan Mökkejä ja Pihlaja-mökkiä)

 • Varaus on sitova, kun ennakkovaraus on maksettu vahvistuskuitissa mainittuun eräpäivään mennessä, muuten varaus katsotaan peruutetuksi.
 • Ennakkovarausmaksu on 20% varauksen hinnasta ja se on maksettava eräpäivään mennessä. Alle 350€.n varauksia emme yleensä lähetä monessa osassa, vaan kertamaksuna.
 • Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä mikäli matkan ajankohtaan on alle 21 vrk.
 • Loppuosa varauksen hinnasta on maksettava eräpäivään mennessä.
 • Majoitushinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.
 • Loppusiivous sisältyy aina hintoihimme. Mökiltä lähtiessään asiakkaan tulee kuitenkin tiskata astiat ja viedä roskat roskikseen. Kierrätettävät pullot ja tölkit voi jättää terassille.
 • Lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme, lemmikkimaksu 20 euroa/loma. Otathan lemmikillesi oma makuualustan mukaan. Ethän anna lemmikkisi olla sohvilla/sängyillä ilman suojapeitettä, kiitos.  Asiakas on velvollinen korjaamaan lemmikin jätökset pihaympäristöstä ja korvaamaan mahdolliset lemmikin majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamat vahingot majoituskohteen omistajalle.Mahdollisista vahingoista on ilmoitettava välittömästi mökin omistajalle.
 • Majoitushintoihin sisältyy soutuveneen käyttö, runsaat takkapuut, auton moottorinlämmittimen sähkö (ota jatkojohtoa mukaan), latupassit kaikille majoittujille, peitot ja tyynyt,loppusiivous, avannon vapaa käyttö, talvisin pilkkilupa Kovalampeen. Aloitusrullat wc- ja talouspaperia, kone-ja käsitiskiaine sekä roskapussit. Vesi ja sähkö. Kovalammen rannalla olevien grillikotien vapaa käyttö (jätäthän kodan siistiin kuntoon, jotta seuraavillakin käyttäjillä on kiva tulistella). Grillikotiin saatte halkoja Rantamökin lähellä olevasta vajasta (toisen grillikodan vieressä).
 • Sähkö-/hybridiautojen lataussähkö ei sisälly majoitushintaan, siitä veloitamme erikseen majoitusvuorokausien mukaan.
  • Liinavaatteet eivät sisälly hintoihin, mutta niitä saa vuokrata omistajilta á 15 € / hlö. Sängyissä, tyynyissä ja patjoissa on käytettävä lakanoita suojana.
  • Kesäkaudella voitte ostaa kalastusluvat Kovalampeen mm. avaintennoutopisteestä.
  • Jos teillä on asuntovaunu/asuntoauto/palju mukana, ilmoittakaa siitä mökin varausta tehdessä. Kylpytynnyrin käytöstä ja sijoituksesta on sovittava etukäteen omistajan kanssa. Käytetyistä puista ja vedestä veloitetaan lisämaksu.
  • Lapsivarustus (syöttötuoli, potta, matkasänky) saatavissa maksutta varausta tehdessä.
  • Oven avauksesta (avain kadonnut/jäänyt mökin sisälle) veloitamme 45€.
  • Sitovuus
 • Vuokralleottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralleottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Mökille saapuminen, oleskelu ja mökin luovutus lähtöpäivänä

 • Mökit ovat käytössänne tulopäivänä klo 16 alkaen ja ne on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Ellei asiasta erikseen muuta sovita.
 • Asiakas saa käyttöönsä yhden avaimen. Mökin avainta ei luovuteta asiakkaalle,ennenkuin majoitushinta on suoritettu kokonaisuudessaan/asiakas esittää maksutositteen.
 • Kaikki mökkimme ovat sisätiloista savuttomia. Jos siivooja ilmoittaa tupakoinnista sisätiloissa, perimme aiheutuneet siivouslisäkulut asiakkaalta (min.300€).
 • Vuokranantaja ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai savuttavasta tulisijasta tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.
 • Jos siirtelet huonekaluja uuteen järjestykseen lomasi aikana, ne tulee siirtää takaisin samaan järjestykseen kuin ne olivat tullessasi, ennen lähtöäsi.
 • Jos mökille saavuttuasi huomaat puutteita esim. asunnon kunnon, siisteyden tai turvallisuuden osalta, ota välittömästi yhteyttä omistajaan, jotta asia saadaan korjattua. Mökin siisteyteen liittyvät reklamoinnit on tehtävä 2 tunnin kuluessa sisäänkirjautumisesta. Mökkimme siivotaan huolellisesti joka asiakkaan jälkeen (väilllä ostopalveluina, Paulin Mökeillä pääosin yrittäjä itse). Pesemme tekstiilit tarpeen mukaan, jos mökistä sattuu puuttumaan esim. yksi tyyny, ota meihin yhteyttä. Keittiövarustus tarkistetaan 2-3 kertaa vuodessa, jos havaitset olennaisia puutteita, otathan yhteyttä.
 • Majoittujien henkilömäärä ei saa ylittyä ilmoitetusta majoittujamäärästä/vuodepaikkojen määrästä.
 • Paulin Mökit ei vastaa huoneistossa säilytettävistä tai sinne jätetyistä asiakkaan tavaroista.
 • Asiakkaan vastuulla on huolehtia, etteivät lapset/lemmikit/muu omaisuus/muut henkilöt jää katolta putoavan lumen alle.
 • Asiakkaan tulee noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita tulta käsitellessä. Tuhkille on terassilla peltinen ämpäri. Voit ottaa viilentyneet tuhkat takasta/kiukaasta ja laittaa ne siihen. Talvikaudella tuhka-astian voi tyhjentää pihalle puun juureen (hieman kauemmas mökistä).

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava välittömästi mökin omistajalle joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Mikäli asiakas peruu varauksen:

1. 35 päivää tai aiemmin oleskelun alkamista, palautetaan ennakkovarausmaksu takaisin vähennettynä toimistokulut 25€. Jos ennakkomaksua ei ole vielä maksettu, perimme 25€ käsittely-ja toimistokuluja.
2. Myöhemmin kuin 34 päivää, mutta viimeistään 21 päivää ennen oleskelun alkamista, palautetaan ennakkovarausmaksusta 50%.
3. Myöhemmin kuin 21 päivää, pidetään ennakkovarausmaksu kokonaisuudessaan

Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi

Vuokranantajan oikeus perua varaus/poikkeustilanteet

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai Paulin Mökeistä riippumattoman esteen (esim. palo- tai vesivahinko) sattuessa, voi Paulin Mökit perua varauksen. Tällöin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivinä katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli asiakas ei lähtee pois kesken loman, maksetusta kokonaissummasta ei palauteta sisään jäävää osuutta.Paulin Mökit ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja luonnonolosuhteista, myyristä, hyönteisistä,odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla tai katkoksista vesi-, sähkö- tai tv-verkossa.

Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan Paulin Mökeille aiheuttamansa vahingot.
Kadonneesta avaimesta veloitetaan  30e, ja mahdolliset ylimääräiset kulut uuden avaimen teettämisestä.Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus.

Häiriöstä tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan tai vuokranantajan edustajan huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla tai vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista ylläolevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.