Majoitusmaksu ja majoitushinnan sisältö  (tämän sivun sisältö koskee myös Teijan Mökkejä)

 • Varaus on sitova, kun ennakkovaraus on maksettu eräpäivään mennessä, muuten varaus katsotaan peruutetuksi.
 • Ennakkovarausmaksu on 20% varauksen hinnasta ja se on maksettava eräpäivään mennessä (noin viikko varauksesta).
 • Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä kertamaksuna mikäli matkan ajankohtaan on alle 30 vrk.
 • Loppuosa varauksen hinnasta on maksettava eräpäivään mennessä.
 • Majoitushinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. Saunapalveluhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.
 • Loppusiivous sisältyy aina hintoihimme. Eritteiden siivous (esim. oksennus lattialla) ei sisälly normaaliin loppusiivoukseen, niistä veloitamme erikseen, alk. 75€. Mökiltä lähtiessään asiakkaan tulee kuitenkin tiskata käyttämänsä astiat (myös pannut ja grillit) ja uunipellit  ja viedä roskat roskikseen. Kierrätettävät pullot ja tölkit voi jättää pussiin terassille. Jääkaapista ja pakastimesta tulee tyhjentää ruoat pois.
 • Lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme, lemmikkimaksu 35 euroa/loma/max 2 lemmikkiä, seuraavat lemmikit 30€. Otathan lemmikillesi oma makuualustan mukaan. Ethän anna lemmikkisi olla sohvilla/sängyillä ilman suojapeitettä, kiitos.  Asiakas on velvollinen korjaamaan lemmikin jätökset pihaympäristöstä ja korvaamaan mahdolliset lemmikin majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamat vahingot majoituskohteen omistajalle. Mahdollisista vahingoista/sotkeutuneista tekstiileistä on ilmoitettava mökin omistajalle.
 • Majoitushintoihin sisältyy soutuveneen käyttö, runsaat takkapuut, auton moottorinlämmittimen sähkö (ota jatkojohtoa mukaan), latupassit kaikille majoittujille, peitot ja tyynyt,loppusiivous, avannon vapaa käyttö, talvisin pilkkilupa Kovalampeen. Aloitusrullat wc- ja talouspaperia, kone-ja käsitiskiaine sekä roskapussit. Vesi ja sähkö. Kovalammen rannalla olevien grillikotien vapaa käyttö (jätäthän kodan siistiin kuntoon, jotta seuraavillakin käyttäjillä on kiva tulistella). Grillikotiin saatte halkoja Rantamökin lähellä olevasta vajasta (toisen grillikodan vieressä). Grillikodat sijaitsevat Kariahontiellä ja Tervastiellä.
 • Käyttämättä jääneitä halkoja ei saa viedä mukana.
 • Sähkö-/hybridiautojen lataussähkö ei sisälly majoitushintaan. Sähköautojen lataus kielletty normaalista pistorasiasta turvallisuussyistä.
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly hintoihin, mutta niitä saa vuokrattua á 20 € / hlö.
  • Pyyhkeiden vuokra 5€/kpl.
  • Sängyissä, tyynyissä ja patjoissa on käytettävä lakanoita suojana.
  • Jos teillä on asuntovaunu/asuntoauto/palju mukana, ilmoittakaa siitä mökin varausta tehdessä. Kylpytynnyrin käytöstä ja sijoituksesta on sovittava etukäteen omistajan kanssa. Käytetyistä puista ja vedestä veloitetaan lisämaksu.
  • Lapsivarustus (syöttötuoli, potta, matkasänky) saatavissa maksutta varausta tehdessä.
  • Oven avauksesta (avain kadonnut/jäänyt mökin sisälle) veloitamme 45€.

Sitovuus

 • Vuokralleottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralleottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse tai tekstiviestillä) tai soittamalla.
Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta vaan asiakkaan on aina peruttava varaus kirjallisesti tai soittamalla.

Kun asiakas on varannut majoituksen aiemmin kuin 28 vrk ennen vuokrausajan alkamista
* ja asiakas peruuttaa varauksensa viimeistään 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista
• Palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 35€ ja palvelumaksulla 25€

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko majoitushinta.
Kun asiakas on varannut majoituksen 27 – 8 vrk ennen vuokrausajan alkamista
* asiakkaan peruessa varauksensa 1 vrk:n kuluessa varauksen teosta palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 35€ ja palvelumaksulla 25€.

Kun asiakas on varannut majoituksen 7– alle 1 vrk ennen vuokrausajan alkamista
asiakkaan peruessa varaus veloitetaan koko majoitushinta.

Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi

Vuokranantajan oikeus perua varaus/poikkeustilanteet

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai Paulin Mökeistä riippumattoman esteen (esim. palo- tai vesivahinko) sattuessa, voi Paulin Mökit perua varauksen. Tällöin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivinä katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.  Mikäli asiakas lähtee pois kesken loman, maksetusta kokonaissummasta ei palauteta sisään jäävää osuutta.Paulin Mökit ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja luonnonolosuhteista, epidemioista, myyristä tai muista eläimistä, hyönteisistä,odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla tai katkoksista vesi-, sähkö- tai tv-verkossa.

Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan Paulin Mökeille aiheuttamansa vahingot.
Kadonneesta avaimesta veloitetaan  30e, ja mahdolliset ylimääräiset kulut uuden avaimen teettämisestä.Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus.

Häiriöstä tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan tai vuokranantajan edustajan huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla tai vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista ylläolevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Mökille saapuminen, oleskelu ja mökin luovutus lähtöpäivänä

 • Mökit ovat käytössänne tulopäivänä klo 16 alkaen ja ne on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä.
 • Olemme ottaneet käyttöön avainboxit, boxi on mökin terassilla. Saatte viimeistään tulopäivänä avainboxin koodin ja mökin osoitteen tekstiviestillä. Asiakas saa käyttöönsä yhden avaimen. Avainboxin koodia ei luovuteta asiakkaalle,ennenkuin majoitushinta on suoritettu kokonaisuudessaan/asiakas esittää maksutositteen. Suosittelemme säilyttämään avainta avainboxissa loman ajan, näin se ei pääse unohtumaan sisälle.
 • Mökillä oleva matkustajailmoitus tulee täyttää ja jättää mökille.
 • Kaikki mökkimme ovat sisätiloista savuttomia. Jos siivooja ilmoittaa tupakoinnista sisätiloissa, perimme aiheutuneet siivouslisäkulut asiakkaalta (min.300€).
 • Vuokranantaja ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai savuttavasta tulisijasta tai eläinpölystä, tai käytetyistä pesuaineista/edellisen asiakkaan käyttämistä hajusteista/pesuaineista aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.
 • Jos siirtelet huonekaluja uuteen järjestykseen lomasi aikana, ne tulee siirtää takaisin samaan järjestykseen kuin ne olivat tullessasi, ennen lähtöäsi.
 • Jos mökille saavuttuasi huomaat puutteita esim. asunnon kunnon, siisteyden tai turvallisuuden osalta, ota välittömästi yhteyttä omistajaan, jotta asia saadaan korjattua. Mökin siisteyteen liittyvät reklamoinnit on tehtävä 2 tunnin kuluessa sisäänkirjautumisesta.
 • Mökit ovat varustettu palovaroittimilla, häkävaroittimilla ja alkusammutuskalustolla (sammutuspeite ja käsisammuttin), huomioi sammuttimien paikat mökille tullessasi.
 • Ilkivaltaisesti tyhjennetystä käsisammuttimesta perimme siivouskulut, sammuttimen hinnan ja mahdolliset saamatta jääneet mökinvuokrauskulut täysimääräisenä.
 • Mökkimme siivotaan huolellisesti joka asiakkaan jälkeen (väilllä ostopalveluina, Paulin Mökeillä pääosin yrittäjä itse). Pesemme tekstiilit tarpeen mukaan, jos mökistä sattuu puuttumaan esim. yksi tyyny, ota meihin yhteyttä. Keittiövarustus tarkistetaan 2-3 kertaa vuodessa, jos havaitset olennaisia puutteita, otathan yhteyttä.
 • Majoittujien henkilömäärä ei saa ylittyä ilmoitetusta majoittujamäärästä/vuodepaikkojen määrästä.
 • Paulin Mökit ei vastaa huoneistossa säilytettävistä tai sinne jätetyistä asiakkaan tavaroista.
 • Asiakkaan vastuulla on huolehtia, etteivät lapset/lemmikit/muu omaisuus/muut henkilöt jää katolta putoavan lumen alle. Kesäaikana mökkikylässä on sammutusvesisäiliöitä, huolehdithan etteivät lapset pääse leikkimään niillä.
 • Asiakkaan tulee noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita tulta käsitellessä. Tuhkille on terassilla peltinen ämpäri. Voit ottaa viilentyneet tuhkat takasta/kiukaasta ja laittaa ne siihen. Talvikaudella tuhka-astian voi tyhjentää pihalle puun juureen (hieman kauemmas mökistä).
 • Leikkipaikkoja käytettäessä vanhempien/huoltajien tulee seurata, että leikkipaikkoja käytetään turvallisesti ja ohjeistuksien mukaan.

Covid-korona:

Ohjeita asiakkaille:

Syötteen matkailualue on laaja, ja puhdasta luontoa ja ilmatilaa riittää kaikille, vaikka alueella olisikin paljon porukkaa. Retkeily/maastopyöräreitit kiertelevät ympäri Syötettä ja ulkoilu ja muu luonnossa liikkuminen onnistuvat omassa rauhassa/turvallisella välimatkalla.  Joka mökki on erillismökki, jolla on oma pihatie. Siivoamme mökit joka asiakkaan jälkeen yleensäkin tarkasti ja nyt olemme tehostaneet siivousta entistäkin enemmän. Ota lomallesi mukaan omat saippuat ja käsidesit. Otimme jokin aika sitten käyttöön avainboxit, joten voit mennä suoraan mökille. Sirkan ja Paulin tutuille teemme toivomuksen, että käytte morjestamassa heitä vasta sitten seuraavalla kerralla, pidetään iäkkäät ihmiset turvassa.

Ulkoleikkipaikka: Halutessasi saat  polkuauton mökille lasten käyttöön. Leikkipaikalle tullessa (opasta lapset) desinfioi kätesi käsidesi-pisteellä.

 • Tulomatkalla: Tee mahdollisimman vähän pysähdyksiä matkalla. Muista käsihygienia esim. huoltoasemilla ja kaupoissa.
 • Matkusta vain terveenä. Jos sairastut lomasi aikana, lähde mahdollisuuksien mukaan takaisin kotiin. Jätä mökillä käyttämäsi tyyny ja peitto terassille, toimitamme ne pesuun.
 • Lähtöpäivänä: pese käyttämäsi astiat astianpesukoneessa
 • Käytössämme on normaalit peruutusehdot, jos kuitenkin kuulut riskiryhmään/sairastut/joudut karanteeniin voimme siirtää varatun lomasi maksutta uudelle ajankohdalle.

Mukavaa lomaa!