Rentoa lomaa Pohjois-Pohjanmaalla, Syötteen tunturialueella Kovalammen rannalla

Tervetuloa lomailemaan Kelosyötteelle!

Perheyritys Paulin Mökit vuokraa hyvinvarusteltuja perinteisiä kelomökkejä kaikilla mukavuuksilla Suomen eteläisimmällä tunturialueella, Syötteellä. Upeissa maisemissa kauniin Kovalammen rannalla sekä läheisyydessä ympäri vuoden.

Laajasta mökkivalikoimastamme (11 mökkiä) löydät varmasti sopivan mökin lomallesi: mökkejä löytyy niin yksin reissaavalle kuin isommallekin porukalle.

Kesäisin upeat retkeily- ja maastopyöräreitit houkuttelevat monenlaisille retkille. Kovalampi on suosittu virkistyskalastuskohde ja lukuisat erämaalammet ja Pärjänjoki tarjoavat monenlaisia kalastuselämyksiä. Talvella pääset hiihtämään valaistulle ladulle kätevästi suoraan mökiltä.

Tutustu myös Syötteen Kansallispuistoon joka alkaa aivan kivenheiton päästä mökkikylästä. Ota myös kamera mukaan lomallesi, Syöte on monen luontokuvaajan vakiokäyntikohde. Uutta: kesällä 2020 aukesi Iso-Syötteelle hissipyöräilypuisto!

Tutustu mainioon savusaunaan ja saunatupaan porealtaan kera!

Tunnelmallisen savusaunan lempeät löylyt ja luxus ulkoporeallas viimeistelevät rentouttavan loman. Sijainti kauniin Kovalammen rannalla. Saunatuvassa on sähkökiuassauna. Rantasaunassa perinteinen puukiuas ja iso savusaunakiuas, kysy tarjous eri saunavaihtoehdoista.

Saunatuvassa onnistuu mukava illanvietto isommallakin seurueella vaikkapa saunomisen ja karaoken merkeissä.

Majoitushintoihimme sisältyy kesäkaudella:  loppusiivous, runsaat takka-/nuotiopuut, aloitusrullat wc- ja talouspaperia, kone- ja käsitiskiaine, roskapussit, grillikotien ja kesäleikkipaikkojen vapaa käyttö.

Lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme, niistä veloitamme 35€/ max 2 lemmikkiä, seuraavat lemmikit 30€.

Lapsivarustelu (syöttötuoli, potta,matkasänky) varauksen yhteydessä mökkiin maksutta (vakiovarusteluna Kelopirtti-mökissä).

Liinavaatteet ja pyyhkeet vuokrattuna 20€/henkilö.

Suora varausnumero puh: 08-838 105 (ei tekstareita tähännumeroon!)  tai sähköpostilla email: pauli.sarkela(at)kelosyote.inet.fi

*Nettisivuillamme ei ole aktiivista varauskalenteria tuplabuukkausten välttämiseksi (käytössä eri varausjärjestelmiä/sivuja)*

Tervetuloa!

Toivoo isäntäväki: Sirkka, Pauli ja Katja 

Kommentti on suljettu.