Rentoa lomaa Pohjois-Pohjanmaalla, Syötteen tunturialueella Kovalammen rannalla

Tervetuloa lomailemaan Kelosyötteelle!

Tunnettu perheyritys Paulin Mökit vuokraa hyvinvarusteltuja perinteisiä kelomökkejä kaikilla mukavuuksilla Suomen eteläisimmällä tunturialueella, Syötteellä. Upeissa maisemissa kauniin Kovalammen rannalla sekä läheisyydessä ympäri vuoden. Laajasta mökkivalikoimastamme (12 mökkiä) löydät varmasti sopivan mökin lomallesi: mökkejä löytyy niin yksin reissaavalle kuin isommallekin porukalle.

Kesäisin upeat retkeily- ja maastopyöräreitit houkuttelevat monenlaisille retkille. Tutustu Syötteen Kansallispuistoon. Ota myös kamera mukaan lomallesi, Syöte on monen luontokuvaajan vakiokäyntikohde. Kirkasvetinen Kovalampi tarjoaa antejaan kalastajille ja lasten leikkipaikka katetun pomppulinnan ja polkuautojen sekä lukuisten muiden ulko-/leikkivälineiden kera takaa viihtyvyyden koko perheelle! Grillikodassa valmistat herkkuaterian vaikkapa Kovalammesta saadusta saaliista.

 

Tutustu mainioon savusaunaan ja saunatupaan porealtaan kera!

Lasten leikkipaikalla mm. pomppulinna, trampoliini, polkuautoja ja -traktoreita

Tunnelmallisen savusaunan lempeät löylyt ja luxus ulkoporeallas viimeistelevät rentouttavan loman. Sijainti Kovalammen rannalla. Saunassa perinteinen puukiuas ja iso savusaunakiuas, kysy tarjous eri vaihtoehdoista.

Saunatuvassa onnistuu mukava illanvietto isommallakin seurueella vaikkapa saunomisen ja karaoken merkeissä.

Syötteen kauniit maisemat kutsuvat sinut luokseen toistekin! Lause:”Ihmisen voi viedä pois Syötteeltä, mutta Syöte ei lähde pois ihmisestä”-kuvaa hyvin sitä, kuinka unohtumattoman luontoelämyksen voit täältä saada. 

 

Huomaa: majoitushintoihimme sisältyy kesäkaudella: loppusiivous, runsaat takka-/nuotiopuut, aloitusrullat wc- ja talouspaperia, kone- ja käsitiskiaine, roskapussit, lasten leikkipaikkojen,ulkopelien (mm.mölkky, petankki) ja grillikotien vapaa käyttö. Joka mökillä oma soutuvene Kovalammen rannalla. Meiltä myös maksutta pelastusliivit.

Lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme, niistä veloitamme 20€.n siivouslisämaksun (useampi lemmikki pääsee yhdellä maksulla).

Lapsivarustelu (syöttötuoli, potta,matkasänky) varauksen yhteydessä mökkiin maksutta.

Liinavaatteet ja pyyhkeet vuokrattuna 15€/henkilö.

Suora varausnumero ilman varausmaksuja puh: 08-838 105  tai sähköpostilla email: pauli.sarkela(at)kelosyote.inet.fi

*Nettisivuillamme ei ole aktiivista varauskalenteria tuplabuukkausten välttämiseksi (käytössä eri varausjärjestelmiä/sivuja)*

Tervetuloa!

Toivoo isäntäväki: Sirkka, Pauli ja Katja 

Kommentti on suljettu.