Rentoa lomaa Pohjois-Pohjanmaalla, Syötteen tunturialueella Kovalammen rannalla

Tervetuloa lomailemaan Kelosyötteelle!

Tunnettu perheyritys Paulin Mökit vuokraa hyvinvarusteltuja perinteisiä kelomökkejä kaikilla mukavuuksilla Suomen eteläisimmällä tunturialueella, Syötteellä. Upeissa maisemissa kauniin Kovalammen rannalla sekä läheisyydessä ympäri vuoden.

Laajasta mökkivalikoimastamme (11 mökkiä) löydät varmasti sopivan mökin lomallesi: mökkejä löytyy niin yksin reissaavalle kuin isommallekin porukalle.

Talvisin pääset valaistulle ladulle helposti suoraan mökiltä! Mökkikylän pulkkamäet antavat riemun hetkiä niin lapsille kuin aikuisillekkin. Pulkat ja rattikelkat voit jättää kotiin- ne löytyvät mökiltä! Kahdesta läheisestä laskettelukeskuksesta (Pikku- ja Iso-Syöte) löytyy sopivat rinteet monentasoisille mutkamäen ystäville.  Jos rohkeus riittää, käy tutustumassa maksutta avantoomme Kovalammen rannalla.

Kesäisin upeat retkeily- ja maastopyöräreitit houkuttelevat monenlaisille retkille. Tutustu Syötteen Kansallispuistoon. Ota myös kamera mukaan lomallesi, Syöte on monen luontokuvaajan vakiokäyntikohde.

 

Tutustu mainioon savusaunaan ja saunatupaan porealtaan kera!

Arctic Spa- poreallas,  rentoudu poreissa tähtitaivaan alla!

 

Tunnelmallisen savusaunan lempeät löylyt ja luxus ulkoporeallas viimeistelevät rentouttavan loman. Sijainti Kovalammen rannalla. Saunassa perinteinen puukiuas ja iso savusaunakiuas, kysy tarjous eri vaihtoehdoista.

Saunatuvassa onnistuu mukava illanvietto isommallakin seurueella vaikkapa saunomisen ja karaoken merkeissä.

 

Syötteen monipuolinen latuverkosto sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekkin hiihtäjälle

 

Majoitushintoihimme sisältyy talvikaudella: loppusiivous, runsaat takka-/nuotiopuut, aloitusrullat wc- ja talouspaperia, kone- ja käsitiskiaine, roskapussit, hiihtopassit, avannon käyttö, lasten pulkkamäkien ja leikkipaikkojen sekä grillikotien vapaa käyttö sekä pilkkimisoikeus Kovalampeen.

Lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme, niistä veloitamme 20€.n siivouslisämaksun (useampi lemmikki pääsee yhdellä maksulla).

Lapsivarustelu (syöttötuoli, potta,matkasänky) varauksen yhteydessä mökkiin maksutta.

Liinavaatteet ja pyyhkeet vuokrattuna 15€/henkilö.

Suora varausnumero ilman varausmaksuja puh: 08-838 105  tai sähköpostilla email: pauli.sarkela(at)kelosyote.inet.fi

*Nettisivuillamme ei ole aktiivista varauskalenteria tuplabuukkausten välttämiseksi (käytössä eri varausjärjestelmiä/sivuja)*

Tervetuloa!

Toivoo isäntäväki: Sirkka, Pauli ja Katja 

Kommentti on suljettu.