Syötteen aktiviteetit

Syötteeltä löytyy monenlaista mukavaa tekemistä koko perheelle:

Hiihto: reaaliaikainen latujen kunnossapitotilanne: https://kunto.fluentprogress.fi/LATUSYOTE/latu_responsive.html

Avantouinti: Kovalammen rannassa. Asiakkaillemme maksuton. Vierailevat avannossakävijät: 2€/kerta, 50€/kausi.  Tarkemmat tiedot avannosta savusaunan terassilla.

Lumikenkäily: Meiltä saat maksutta lainaan lumikenkiä, tee omat polkusi ja unohtumaton seikkailu umpihankeen!

Laskettelu ja lumilautailu: Hiihtokeskus Pikku-Syöte ja Iso-Syöte

Frisbeegolf: Kesäradat löytyvät Pikku-Syöötteltä ja Luontokeskuksen vierestä.

Kalastus: Mökkikylässä sijaitsevaan Kovalampeen saat ostettua kalastusluvat meiltä. Talvikaudella pilkkimisoikeus sisältyy majoitushintaan. Kansallispuiston lammissa onkiminen ja pilkkiminen on sallittua jokamiehenoikeudella. Vieheluvalla voit kalastaa perholla tai vieheellä valtion vesillä. Virtavesissä, kuten Pärjänjoella ja Naamankajoella kalastus on luvanvaraista. Luvat alueille voi ostaa mm. Syötteen luontokeskukselta. Lisäksi valtion kalastonhoitomaksu (www.eräluvat.fi) pitää olla voimassa.Lisätietoja muista lähialueiden kalastuskohteista saat Syötteen luontokeskukselta.

Moottorikelkkailu:  https://www.arcticson.net/

Huskytila: http://uusi.syotteenerapalvelut.fi/

Porotila: Poro-Panuma ja Wirkkusen Porotila

Maastopyöräily: Maastopyöräily on noussut hittilajiksi niin kesällä kuin talvellakin. Pyöriä saa vuokralle esim. Luontokeskuksesta.

Pikku-Syötteen Tunturikouluun ovat tervetulleita kaikki esikoulu- ja ala-asteikäiset lapset. He voivat käydä koulua lomailun ohella ja nauttia samalla vapaa-ajasta koko perheen kesken.

Tunturikoulu toimii Hotelli Pikku-Syötteen tiloissa, kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kysy lisätietoja koululaisperheen paketista ja tule nauttimaan aktiivisesta luontolomasta koko perheen kanssa myyntipalvelu (@) pikkusyote.fi

Koulussa on luokat esikoulusta kuudenteen luokkaan. Oppilaita on normaalikouluaikoina alle 30 ja koululaiset on jaettu kahteen eri luokkaan. Esikouluikäiset – 2 lk. ja 3.lk- 6lk. ovat oma luokkansa. Koulu on perinteinen kyläkoulu.