Rentoa lomaa Pohjois-Pohjanmaalla, Syötteen tunturialueella Kovalammen rannalla

Kelomökin tunnelmaa

Kelomökin tunnelmaa

Tervetuloa lomailemaan/etätöihin Kelosyötteelle!

 

Juhannuksen ajalle vapaana Kelotupa ja pari pienempää mökkiä, Suviseurojen ajalle vapaana Kieppi-mökki.

Perheyritys Paulin Mökit vuokraa hyvinvarusteltuja perinteisiä kelomökkejä kaikilla mukavuuksilla vuoden ympäri. Osaa mökeistä vuokraamme myös pitempiaikaisesti.

Laajasta mökkivalikoimastamme (10 mökkiä) löydät varmasti sopivan mökin lomallesi: mökkejä löytyy niin yksin reissaavalle kuin isommallekin porukalle.

Kesäisin upeat retkeily- ja maastopyöräreitit houkuttelevat monenlaisille retkille. Kovalampi on suosittu virkistyskalastuskohde ja lukuisat erämaalammet ja Pärjänjoki tarjoavat monenlaisia kalastuselämyksiä.  Iso-Syötteeltä löytyy kesäisin vauhdikas hissipyöräilypuisto! Kesäleikkipaikalla Kovalammen rannalla viihtyy koko perhe, sieltä löydät mm. pomppulinnan, polkuautot, pihapelit ja paljon muuta sekä viihtyisän oleskelualueen grillauspaikkoineen.

Talvella pääset hiihtämään valaistulle ladulle kätevästi suoraan mökiltä, latu kiertää koko mökkikylän ympäri jatkuen valaistuna Iso-Syötteelle asti. Laskettelukeskus Pikku-Syöte alle kahden kilometrin päässä ja Iso-Syöte n.7km.n päässä. Fatbike reittejä huolletaan talvisinkin.

Tutustu myös Syötteen Kansallispuistoon jonka raja alkaa aivan kivenheiton päästä mökkikylästä. Ota myös kamera mukaan lomallesi, Syöte on monen luontokuvaajan vakiokäyntikohde.

Kelopirtti mökki 83 neliötä kolmella makuuhuoneella + parvi

Kelopirtti mökki 83 neliötä kolmella makuuhuoneella + parvi

Lämpimästi tervetuloa!

Toivoo isäntäväki: Sirkka, Pauli ja Katja