Majoitusmaksu ja majoitushinnan sisältö 

 • Varaus on sitova, kun ennakkovaraus on maksettu eräpäivään mennessä, muuten varaus katsotaan peruutetuksi.
 • Ennakkovarausmaksu on 20% varauksen hinnasta ja se on maksettava eräpäivään mennessä (noin viikko varauksesta).
 • Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä kertamaksuna, mikäli matkan ajankohtaan on alle kuukausi.
 • Loppuosa varauksen hinnasta on maksettava eräpäivään mennessä.
 • Majoitushinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.
 • Loppusiivous sisältyy aina hintoihimme. Eritteiden siivous (esim. oksennus lattialla) ei sisälly normaaliin loppusiivoukseen, niistä veloitamme erikseen, alk. 75€. Mökiltä lähtiessään asiakkaan tulee kuitenkin tiskata käyttämänsä astiat (myös pannut ja grillit) ja uunipellit  ja viedä roskat roskikseen. Kierrätettävät pullot ja tölkit voi jättää pussiin terassille. Jääkaapista ja pakastimesta tulee tyhjentää ruoat pois.
 • Lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme, lemmikkimaksu 35 euroa/loma/max 2 lemmikkiä, seuraavat lemmikit 30€. Otathan lemmikillesi oma makuualustan mukaan. Ethän anna lemmikkisi olla sohvilla/sängyillä ilman suojapeitettä, kiitos. Lemmikit pidettävä kytkettyinä mökkikylän alueella. Asiakas on velvollinen korjaamaan lemmikin jätökset pihaympäristöstä ja korvaamaan mahdolliset lemmikin majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamat vahingot majoituskohteen omistajalle. Mahdollisista vahingoista/sotkeutuneista tekstiileistä on aina ilmoitettava mökin omistajalle. Mattoja ym isoja tekstiilejä ei saa pestä mökin pyykinpesukoneessa (rikkoutumisvaara).
 • Majoitushintoihin sisältyy soutuveneen käyttö, runsaat takkapuut, auton moottorinlämmittimen sähkö (ota jatkojohtoa mukaan), talvisin latupassit kaikille majoittujille, peitot ja tyynyt,loppusiivous, talvisin pilkkilupa Kovalampeen. Aloitusrullat wc- ja talouspaperia, kone-ja käsitiskiaine sekä roskapussit. Vesi ja sähkö. Kovalammen rannalla olevien grillikotien ja kesäleikkipaikan vapaa käyttö (jätäthän kodan siistiin kuntoon, jotta seuraavillakin käyttäjillä on kiva tulistella). Grillikotiin saatte halkoja Rantamökin lähellä olevasta vajasta (toisen grillikodan vieressä). Grillikodat löytyvät Tervastieltä Rantamökin vasemmalta ja oikealta puolelta rannalta. Lumikenkiä saa hakea lainaksi vasemmanpuoleisen grillikodan vieressä olevasta katoksesta. Palautathan kengät takaisin käytön jälkeen.
 • Käyttämättä jääneitä halkoja ei saa viedä mukana lähtiessä.
 • Sähkö-/hybridiautojen lataussähkö ei sisälly majoitushintaan. Sähköautojen lataus kielletty normaalista pistorasiasta turvallisuussyistä. Latauspaikkoja löytyy Lumiareenan luota.
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly hintoihin, mutta niitä saa vuokrattua á 20 € / hlö.
  • Pyyhkeiden vuokra 5€/kpl.
  • Sängyissä, tyynyissä ja patjoissa on käytettävä lakanoita suojana.
  • Jos teillä on asuntovaunu/asuntoauto mukana, ilmoittakaa siitä mökin varausta tehdessä.
  • Lapsivarustus (syöttötuoli, potta, matkasänky) saatavissa maksutta varausta tehdessä (vakiovarusteena Kelopirtti-mökissä).
  • Oven avauksesta (avain kadonnut/jäänyt mökin sisälle) veloitamme 45€.

Sitovuus

 • Vuokralleottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralleottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse tai tekstiviestillä) tai soittamalla.
Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta vaan asiakkaan on aina peruttava varaus kirjallisesti tai soittamalla.

Peruutus, joka tapahtuu vähintään 30 päivää ennen varauksen alkamista: pidätämme etumaksun. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, varauksesta veloitetaan sen täysi arvo.

Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi.

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten.

Vuokranantajan oikeus perua varaus/poikkeustilanteet

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai Paulin Mökeistä riippumattoman esteen (esim. palo- tai vesivahinko) sattuessa, tuplavaraus, voi Paulin Mökit perua varauksen. Tällöin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.  Mikäli asiakas lähtee pois kesken loman, maksetusta kokonaissummasta ei palauteta sisään jäävää osuutta. Paulin Mökit ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja luonnonolosuhteista, epidemioista, myyristä tai muista eläimistä, hyönteisistä,odottamattomista säänvaihteluista, tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista, rakennustöistä naapuritonteilla tai katkoksista vesi-, sähkö- tai tv-, internet-/puhelinverkossa.

Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan Paulin Mökeille aiheuttamansa vahingot.
Kadonneesta avaimesta veloitetaan 30e, ja mahdolliset ylimääräiset kulut uuden avaimen teettämisestä.Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus.

Häiriöstä tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan tai vuokranantajan edustajan huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla tai vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista ylläolevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Mökille saapuminen, oleskelu ja mökin luovutus lähtöpäivänä

 • Mökit ovat käytössänne tulopäivänä klo 16 alkaen ja ne on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä.
 • Olemme ottaneet käyttöön avainboxit joka on mökin terassilla. Saatte tulopäivänä avainboxin koodin ja mökin osoitteen tekstiviestillä. Asiakas saa käyttöönsä yhden avaimen. Avainboxin koodia ei luovuteta asiakkaalle,ennenkuin majoitushinta on suoritettu kokonaisuudessaan/asiakas esittää maksutositteen. Suosittelemme säilyttämään avainta avainboxissa loman ajan, näin se ei pääse unohtumaan sisälle.
 • Mökillä oleva matkustajailmoitus tulee täyttää ja jättää mökille.
 • Kaikki mökkimme ovat sisätiloista savuttomia. Jos siivooja ilmoittaa tupakoinnista sisätiloissa, perimme aiheutuneet siivouslisäkulut asiakkaalta (min.300€).
 • Vuokranantaja ei vastaa edellisen asiakkaan luvattomasta tupakoinnista tai savuttavasta tulisijasta tai eläinpölystä, tai käytetyistä pesuaineista/rakennusmateriaaleista/tekstiilien materiaaleista/edellisen asiakkaan käyttämistä hajusteista/pesuaineista aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.
 • Jos siirtelet huonekaluja uuteen järjestykseen lomasi aikana, ne tulee siirtää takaisin samaan järjestykseen kuin ne olivat tullessasi, ennen lähtöäsi.
 • Jos mökille saavuttuasi huomaat puutteita esim. asunnon kunnon, siisteyden tai turvallisuuden osalta, ota välittömästi yhteyttä omistajaan, jotta asia saadaan korjattua. Mökin siisteyteen liittyvät reklamoinnit on tehtävä 2 tunnin kuluessa sisäänkirjautumisesta.
 • Mökit ovat varustettu palovaroittimilla, häkävaroittimilla ja alkusammutuskalustolla (sammutuspeite ja käsisammuttin), huomioi sammuttimien paikat mökille tullessasi.
 • Ilkivaltaisesti tyhjennetystä käsisammuttimesta perimme siivouskulut, sammuttimen hinnan ja mahdolliset saamatta jääneet mökinvuokrauskulut täysimääräisenä.
 • Mökkimme siivotaan huolellisesti joka asiakkaan jälkeen. Pesemme tekstiilit säännöllisesti sekä tarpeen mukaan. Jos mökistä sattuu puuttumaan esim. yksi tyyny, otathan meihin yhteyttä. Keittiövarustus tarkistetaan 2-3 kertaa vuodessa, jos havaitset olennaisia puutteita, otathan yhteyttä. Ilmoitathan rikkoutuneista astioista meille.
 • Majoittujien henkilömäärä ei saa ylittyä ilmoitetusta majoittujamäärästä/vuodepaikkojen määrästä.
 • Asuntoauton-/vaunun tuomisesta on sovittava etukäteen. Telttailu on sallittu mökin pihalla vain siten, ettei mökin maksimi majoittujamäärä ylity.
 • Paulin Mökit ei vastaa mökeissä säilytettävistä tai sinne jätetyistä asiakkaan tavaroista.
 • Asiakkaan vastuulla on huolehtia, etteivät lapset/lemmikit/muu omaisuus/muut henkilöt jää katolta putoavan lumen alle. Kesäaikana mökkikylässä on sammutusvesisäiliöitä, huolehdithan etteivät lapset pääse leikkimään niillä.
 • Asiakkaan tulee noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita tulta käsitellessä. Metsäpalovaroituksen aikana avotulen teko ehdottomasti kielletty. Tuhkille on peltinen ämpäri, sijoita ämpäri palamattomalle alustalle. Talvikaudella tuhka-astian voi tyhjentää pihalle puun juureen (hieman kauemmas mökistä).
 • Leikkipaikkoja käytettäessä vanhempien/huoltajien tulee seurata, että leikkipaikkoja käytetään turvallisesti ja ohjeistuksien mukaan.
 • Roskaaminen kielletty.
 • Reklamaatiot
  Kaikki majoituskohteeseen liittyvät huomautukset on ilmoitettava paikan päällä soittamalla tai tekstiviestillä (numeroon 040-501 2895) taikka sähköpostilla. Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

Mukavaa lomaa!